De feestband VAUD!

Alleen al het decor van deze 5-koppigeband staat garant voor de juiste “Foute” sfeer. Mix doorgewinterde muzikanten met muziek die voor veel mensen “eigenlijk niet hoeft”, maar iedereen het harstte meezingt onder de douche en je krijgt VAUD!

 

De foutste feestband van het zuiden… VAUD!!!
Top muzikanten en rasentertainers brengen een repertoire waarvan iedereen alle nummers kent. Het is gegarandeerd feest met een bonte mix aan Hollandse hits, Duitse schlagers en Engelse evergreens in een erg VAUD jasje.


Wat is het resultaat als 5 top muzikanten zich vol overgave storten op hun ‘guilty pleasures’? Dan krijg je VAUD!
De meest foute feestband van het zuiden met doldwaze verkleedpartijen, top entertainment en op het podium en een verrassend breed repertoire live muziek die iedereen naar hartenlust zal meezingen. Vauter kan niet!


Een hoog Hollandse hitsgehalte afgewisseld met Duitse schlagers en Engelse evergreens. Denk aan Andre Hazes, Johnny Jordaan, Guus Meeuwis, René Froger, Ronald Keiser, Heino en Rex Guildo. Maar denk ook aan Tavares, The Village People, K3 en George Baker. Alles in een eigen VAUD jasje zoals maar 1 band dat kan!

Met een bezetting van wereldklasse is VAUD de band die in elke kroeg, feesttent of festival de juiste sfeer weet te brengen.


Als je van VAUD hauwt
!

Hollandse hits, Duitse schlagers en Engelstalige guilty pleasures, ze komen allemaal voorbij! Interactie met het publiek is de troef waardoor iedereen, of je wilt of niet, zelf deel wordt van deze bizarre Vaud(e) show. In een kroeg, op grote podia of in een theater, het maakt echt niet uit, VAUD = Feest! 

 

Fout, fouter, VAUD! 

 

Zang – Bram Wilders

Gitaar/zang – Patrick de Groot

Toetsen – Michél Smeets

Bas – Andy (Boene) Wetzler

Drums – Luuk Steins


Guus Niesing

Guus Niesing is een jongen uit Gebrook en die kunnen we echt niet overslaan bij een groot Hollands feest. Deze goed uitziende jonge zanger heeft een gouden stem en zingt de sterren van de hemel. Uiteraard is hij populair in de buurt en ook daarbuiten. Hij zingt van bekende artiesten, maar heeft ook eigen nummers in zijn repertoire. 

Luister en geniet, dans en maak er een feest van, samen met Guus!  


Big Benny

Bijna iedere Limburger heeft hem minstens één keer aan het werk gezien en zelf ervaren hoe BB in een handomdraai het publiek op zijn hand heeft en van een kleine miniparty een fantastisch groot feest maakt. In stampvolle zalen of paviljoens en niet te vergeten grote openluchtfestivals, zoals bijvoorbeeld op de 11de van de 11de op het Vrijthof in Maastricht of op carnavalszaterdag in de Zoepkoel van Venlo, scanderen duizenden mensen zijn naam. “Big Benny! Big Benny! Big Benny!”

En, zo vreemd is de enthousiaste reactie van het publiek niet. De zanger maakt de hooggespannen verwachtingen namelijk waar, van het eerste liedje tot en met de laatste toegift. Telkens opnieuw haalt hij het onderste uit de kast en laat hij de grote schare fans uitbundig meezingen, schateren van het lachen en schunkelen Tijdens een optreden kronkelt automatisch een polonaise van soms wel een paar honderd meter door de zaal of feesttent. Arm in arm, hand in hand, hotsen en botsen in de lange vrolijke sliert. ‘Het is pas feest als Big Benny is geweest’, de slogan klopt als een bus.

Big Benny grossiert inmiddels in Limburgstalige hits. Van Lurrie en De Sultan haet dors tot Riet op de tap, Limbo Party, Oh Oh Kammeroad, Viva Malorca, Ich bön en bees et cetera.


Sám Smits

Sám, 25 jaar, woont in Hoensbroek, heeft eigen ondernemingen ‘Sám Smits Design’, SB Artist Support en heeft meerdere nummers uitgebracht. Daarnaast is hij de eigenaar van een van de bekendste liedjes konkoer uit de Parkstad: ‘Parksjtad Leedjes Konkoer’.


Spik en Span

 

Gegarandeerd feest met Spik en Span op je evenement!

 

Jo Huijnen en Niek Dirkx, oftewel Spik en Span, zijn de Kampioene van de Nach. Met hun vier LVK-overwinningen zijn zij het meest succesvolle vastelaoves-duo van het afgelopen decennium in Limburg.

 

Spik en Span is als vastelaoves-duo actief sinds 2010 en vanaf het prille begin vaste finalist van het Limburgs Vastelaoves Leedjes Konkoer.


Hun optredens zijn vol energie , met nummers die bekend zijn van Noord tot Zuid in de provincie. Een optreden van Spik en Span staat garant voor entertainment, samen zingen en samen beleven. “Gewuen jonges”, met prachtig repertoire en vlammende optredens.

 

In 2020 won het duo wederom het LVK met het nummer ‘Vrunj tot de allerbeste runj’.