Soul to the Max Amicitia Hoensbroek 6 april 2024

Soul to the Max: Embrace the essence of life.

"Soul to the Max" is een evenementplanner voor een Soulparty in het zuiden van het land, we brengen mensen bij elkaar voor te dansen en genieten van soulmuziek, met een DJ/VJ en/of live band die soul-, disco- en R&B-nummers speelt.

 

Zaterdag 6 april organiseert SoultotheMax alweer haar tweede Soulparty in Hoensbroek in  Amicitia.

We hebben de beschikbaarheid over 2 zalen en het café, waarvan er in de benedenzaal een live optreden plaatsvindt van de band “SOMETHIN' FRESH” met ondersteuning van onze VJ ARNO KRIJNEN.

 

De andere DJ kennen jullie van de soulavonden in Kasteel Hoensbroek en van onze eerste editie: JOS THE SOULFREAK. Jos deelt zijn speeltuin met een andere bekende DJ...

 

Deze bekende is afkomstig uit Heerlen: WIM FRIJNS, eigenaar van de Zwevende Hemel in het hartje van Heerlen. Tegenwoordig bekend van RTV Parkstad, maar zijn roots liggen toch zeker bij Soul, disco en RnB. Een man die altijd de Partymodus aan heeft staan, waar hij ook draait. Bij ons draait Wim samen met Jos the Soulfreak in de bovenzaal, die nu maximaal vergroot is. Dus ruimte zat voor lekker te dansen en genieten.

 

We gaan nu ook gebruik maken van het café, direct na de ingang hebben we DJ FUNKEY R. uit Geleen. Roy Chamberlain is dit jaar al toe aan zijn jubileum van 10 jaar Soulparty's in het Reünie-gebouw. Een echte rot in het vak dus, we zijn ook blij dat hij  het feest compleet maakt.

 

Deze avond staat in het teken van de lekkerste SoultotheMax, Disco, Funk & R&B. 

 

De soulband "Somethin' Fresh", die maar liefst uit 9 personen bestaat, zal jullie zeker laten swingen op de heerlijke muziek uit de 70's & 80's! In de bovenzaal komen natuurlijk ook de grootste hits uit de 70's & 80's aan bod. Dus trek je dansschoenen aan en zorg dat je deze geweldige avond niet mist.

 

Natuurlijk wordt er ook aan de inwendige mens gedacht, zowel Soulfood als het traditionele food is verkrijgbaar.

Amicitia is gelegen aan de Markt 9 te Hoensbroek. Gratis parkeren kan op de Markt. De entree is aan de voorkant via het café en herkenbaar aan de feestelijke uitstraling en swingende muziek. In de grote zaal zal een mobiele bar geplaatst worden, voor alles beter te verdelen. 

De entree is reeds overkapt en mocht er regen voorspelt worden, dan zorgen wij voor extra partytenten voor de wachtenden voor minimaal ongemak. 

 

Wil je erbij zijn zorg dan dat je op tijd je kaartjes hebt, want vol is vol.

 

Kaartjes zijn online verkrijgbaar (zie onderin of in het menu boven) en ook weer bij:

- Kidszone, Kouvenderstraat 77 Hoensbroek

- Poelman Parfums, Hoofdstraat 28 Hoensbroek

- Amicitia Markt 9 Hoensbroek

- Jos van Gestel 06-51 52 43 27

- Roy Chamberlain Geleen e.o. roy.chamberlain@outlook.com 

 

Entree voor deze avond is €15,00. Aan de avondkassa € 17,50 mits het niet uitverkocht is zoals bij onze eerste editie.

 

De crew van SoultotheMax heet jullie allemaal van harte welkom op zaterdag 6 april 2024 om te genieten van de geweldige sfeer en super (live) muziek...

De garderobe is op beide verdiepingen en is  gratis garderobe, maar die zijn wel op EIGEN RISICO! Vanwege het warme weer hebben we geen betaalde garderobe.

 

Mocht je ondernemer zijn en heb je interesse in één van onze 5 sponsorpakketten voor meer naamsbekendheid, incl. ViP "fast lane" toegangskaarten met eventueel ViP tafels inclusief privé kelner voor deze fantastische avond, stuur dan een mail naar soul2themax@gmail.com of bel met 06-42268035


Uw entertainers voor deze avond...

VJ Arno Krijnen

Arno is bekend van Radio en TV Parkstad

Elke zater- en zondagavond van 16:00 tot 18:00 met Saturdance en de Zondagsdienst!

Hij is goed voor iedereen, maar als je hem "bezeikt" heb je een probleem, want hij doet aan krachtsport en boksen. Gelukkig lost die heel veel op met zijn mond, want praten kan die. Goede muziek draaien overigens ook.

Zijn favoriete nummer en ook voor zijn vrouw is Freddy Jackson - You are my lady. Dus die horen we 6 april minimaal 1 keer, daarnaast Zapp and Roger met Do Wa ditty.

Levensmotto:
Je moet je nooit afvragen ‘’Wat als’’. Daar krijg je spijt van!

 

Arno draait in de grote zaal en vult de avond samen met de Soulband "Somethin' Fresh".

Jos the Soulfreak

Jos van Gestel

De grondlegger van de beroemde en beruchte Soulavonden in Kasteel Hoensbroek, ook één van de eerste starters met deze Soul evenementen in Zuid-Limburg. Dus kwamen we er niet onderuit om deze man te vragen voor te draaien in Hoensbroek, tevens werkt hij samen met Mariëlle Smeets op de achtergrond en helpt hij haar met zijn grote netwerk en kennis in de "Soulwereld".  

Hij draait in het café vanaf 20.30 uur, deze DJ in hart en nieren. De voetjes gaan van de vloer, de discoballen draaien in het rond en de 70- en 80-er jaren noten blazen uit de speakers van Jos the Soulfreak.

Wim Frijns

Deze man heeft vanaf zijn 15e zijn sporen reeds verdiend. Hij was van jongs af aan de sfeerbepaler in de beste discotheken en danszalen in Heerlen.

Een kleine lijst waar Wim zijn shows wist op te voeren waren o.a. startend bij danszaal Eussen te Kerkrade, Discotheek Soho te Nieuwenhagen, Discotheek Peppermill, Café Joost mag het Weten, El Dorado te Spaubeek, Lounge Club 7 en duizenden andere locaties.

Landelijke bekendheid verwierf als DJ de Predikant en mede eigenaar van de Diligence.

Veel prominenten wisten de gang naar deze Discotheek te vinden, alleen al door toedoen van Wim.

De groten der aarde wist Wim met zijn onuitputtelijk enthousiasme te strikken. Een kleine greep van artiesten waren destijds o.a. De Cats, Golden Earring, Q65, Motions, Heikrekels met Coory Konings, Shocking Blue, Earth Wind & Fire, Tavares, Four Tops en veel schlagerzangers bekend van radio en TV.

 

Tegenwoordig is Wim regelmatig te zien op RTV Parkstad.

DJ Funkey R.

In real life heet deze jonge man Roy Chamberlain en is dit jubileumjaar al 10 jaar de organisator van de soulavonden in Geleen in het Reunie-gebouw. Als toetsenist op jonge leeftijd de muziek ingerold en als liefhebber van muziek zijn hobby gemaakt... Soul, Funk en RnB zijn zijn leven naast zijn vrouw natuurlijk.

Hij is een Soul man puur zang en is een graag geziene DJ in het zuiden, een man van weinig woorden maar des te meer van muziek. Hij laat zijn "platenspelers" het werk goed doen.

De Soul coverband Somethin' Fresh

Deze soul coverband bestaat maar liefst uit 9 personen, en is geen onbekende uit Hoensbroek.

Verwacht een spectaculaire dansavond met de fijnste soul en danceclassics en de fijnste R&B, hip hop en disco verzorgd door dé soul/funk/disco band van het Zuiden. 


Somethin’ Fresh is al 35 jaar een begrip in Limburg en daarbuiten. Opgericht door de gebroeders Charles en Ferry Tanamal en Eric Powers (USA) met ‘leading lady’ Monyka op vocals. Sinds het bestaan heeft de band menige soul party tot een spektakel getoverd en heeft tijdens haar bestaan op diverse podia in heel Nederland opgetreden zoals o.a. Paradiso en Marcanti Plaza Amsterdam, Soullive in Poppodium 013 en Soulcity te Eindhoven. De band vierde eerder dit jaar al in een uitverkochte grote zaal haar jubileum. En eindigen dit jaar met een New Years Eve party in de Nieuwe Nor, maar dan weer te zien en te horen bij ons op 6 april bij Amicitia in Hoensbroek.


Nieuw bij Soul to the Max: The Photobooth

Deze editie hebben we contact gezocht met een professionele fotograaf, omdat het toch donker is in de zalen zochten we naar een oplossing. En die hebben we gevonden in de fotograaf Robin Tijsen uit Grathem. Hij neemt ook zijn Vintage Photobooth mee, deze maakt foto's van jullie en print deze ook gelijk uit. Ook komen alle foto's op onze Facebook pagina te staan en op de website. Voor de mooiste foto hebben we 2 gratis ViP toegangskaartjes voor de volgende editie in Amicitia eind dit jaar.

Deze Vintage Booth is uitgerust met een high-end spiegelreflex camera, 
krachtige flitser met beauty dish en professionele foto printer samen met een grote 22 inch touchscreen is het een heel erg gebruiksvriendelijke photobooth.

Met deze donkerbruine Vintage Booth maken jullie verschillende foto's die worden afgedrukt de welbekende fotostripjes 10cm x 15cm. Via het scherm is het mogelijk om de foto's direct te downloaden en te delen met elkaar!

 

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over onze opties, neem gerust contact met ons op.

Locatie Amicitia Markt 9 Hoensbroek

soultothemax.nl
Hoensbroek, Nederland