Soul to the Max Zaal Mirage Susteren 6 juni 2024

 

Soul to the Max: Embrace the essence of life.

 

Zaterdag 8 juni organiseert SoultotheMax de soulparty in Susteren bij Zaal Mirage.

We hebben de beschikbaarheid over een grote zaal waar een live optreden plaatsvindt van de band “GROOVE UNLIMITED” met ondersteuning van onze DJ Jos "The Soulfreak". Jos van Gestel is in Susteren geen onbekende en wordt ondersteund door het hele Soul to the Max team, of andersom... 

Deze avond staat in het teken van de lekkerste SoultotheMax, Disco, Funk & R&B. 

 

De soulband "GROOVE UNLIMITED", die maar liefst uit 11 personen bestaat, zal jullie zeker laten swingen op de heerlijke muziek uit de 70's & 80's! De band heeft een blazers sectie van maar liefst 4 blazers, 2 zangeressen, 2 gitaristen, toetsenist, percussionist en drummer. Ze spelen 3 sessie van 45 minuten en Jos "the Soulfreak" verwent uw oren tussendoor.

 

Speciaal voor Susteren zorgen wij voor een verlichte dansvloer d.m.v. een 6x7 meter grote trus volgehangen met pars, discoballen en moving heads, om nog meer Soul, disco en Funk gevoel te krijgen.

 

Natuurlijk wordt er ook aan de inwendige mens gedacht, zowel Soulfood als het traditionele food is verkrijgbaar.

Zaal Mirage is gelegen aan de de Stationsstraat 7 in Susteren. Gratis parkeren kan op een grote parkeerplaats 100 meter aan de overkant bij het Medisch centrum. De entree is aan de zijkant via het café en herkenbaar aan de feestelijke uitstraling en swingende muziek. 

 

Wil je erbij zijn zorg dan dat je op tijd je kaartjes hebt, want vol is vol.

 

Kaartjes zijn online verkrijgbaar (zie boven) en dan ook weer vanaf 1 april 2024 bij:

Kidszone, Kouvenderstraat 77 Hoensbroek

Poelman Parfums, Hoofdstraat 28 Hoensbroek

- Jos van Gestel 06-51 52 43 27

 

Entree voor deze avond is €15,00Aan de avondkassa € 17,50 mits het niet uitverkocht is zoals bij onze eerste editie.

 

De crew van SoultotheMax heet jullie allemaal van harte welkom op zaterdag 8 juni 2024 om te genieten van de geweldige sfeer en super (live) muziek...

 

Mocht je ondernemer zijn en heb je interesse in één van onze sponsorpakketten voor meer naamsbekendheid, incl. ViP  toegangskaarten met eventueel ViP tafels inclusief privé kelner voor deze fantastische avond, stuur dan een mail naar soul2themax@gmail.com of bel met 06-42268035

 

 

Soulband GROOVE UNLIMITED

Jos the Soulfreak

Jos van Gestel

De grondlegger van de beroemde en beruchte Soulavonden in Kasteel Hoensbroek, ook één van de eerste starters met deze Soul evenementen in Zuid-Limburg. Dus kwamen we er niet onderuit om deze man te vragen voor te draaien in Hoensbroek, tevens werkt hij samen met Mariëlle Smeets op de achtergrond en helpt hij haar met zijn grote netwerk en kennis in de "Soulwereld".  

Hij draait in het café vanaf 20.30 uur, deze DJ in hart en nieren. De voetjes gaan van de vloer, de discoballen draaien in het rond en de 70- en 80-er jaren noten blazen uit de speakers van Jos the Soulfreak.

 

Nieuw bij Soul to the Max: The Photobooth

En ook in Susteren maken we gebruik van de diensten van de fotograaf Robin Tijsen uit Grathem. Hij neemt ook zijn Vintage Photobooth mee, deze maakt foto's van jullie en print deze ook gelijk uit. Ook komen alle foto's op onze Facebook pagina te staan en op de website. Voor de mooiste foto hebben we 2 gratis ViP toegangskaartjes voor de volgende editie in Amicitia eind dit jaar.

Deze Vintage Booth is uitgerust met een high-end spiegelreflex camera, 
krachtige flitser met beauty dish en professionele foto printer samen met een grote 22 inch touchscreen is het een heel erg gebruiksvriendelijke photobooth.

Met deze donkerbruine Vintage Booth maken jullie verschillende foto's die worden afgedrukt de welbekende fotostripjes 10cm x 15cm. Via het scherm is het mogelijk om de foto's direct te downloaden en te delen met elkaar!

Kijk hieronder voor de lokatie van Zaal Mirage in Susteren