Sponsoren

Wij zijn Prevos Verhuizingen, een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het verhuizen. Ons doel is om van uw stressvolle verhuizing een sfeervolle dag te maken zodat alle zorg in handen komt van de vakman, en zodat u met een goed gevoel kunt beginnen aan uw nieuwe onderkomen. Bij ons is klant koning,  als de klant tevreden is zijn wij dat ook.

Neem een kijkje bij onze diensten om er achter te komen wat wij voor u kunnen betekenen! Heeft u een klus voor ons maar ziet u deze niet tussen onze diensten staan? Bel gerust op voor advies, wij staan altijd voor u en een passende oplossing klaar.

Al sinds 1932 een begrip in Fietsenland!

Opa Willem Rekers kwam in 1930 vanuit Drenthe, naar Hoensbroek. Hij begon na eerst 2 jaar werkzaam te zijn geweest bij een andere rijwielzaak, zijn eigen bedrijfje in een schuurtje aan de Kouvenderstraat te Hoensbroek. Willem kreeg 4 zonen en 2 dochters. Jan, een van de vier zonen, heeft 45 jaar lang samen met zijn vrouw Annie, het tweewielerbedrijf in Hoensbroek gerund. Nadat Jan 65 jaar werd, heeft zijn schoonzoon Stanley, die ook al 16 jaar meedraaide in het bedrijf, en zijn dochter Yolanda, samen de zaak overgenomen. Weer een jaar later is Giovanni toegetreden, de andere schoonzoon. Het drietal doet hun best om het bedrijf nog lang te laten voortbestaan.

GM Nails, waar service voorop staat!

GM Nails is eind 2008 opgericht door Gwen Meurs, gediplomeerd Nagelstyliste.
Sinds enkele jaren zijn wij naast ons eigen merk ook exclusief Nederlands en Belgisch Distributeur van het merk SNC.

De passie voor nagels heeft ervoor gezorgd dat de webshop snel groeide.
In maart 2013 hebben wij dan ook naast de webshop vol trots onze winkel in Hoensbroek Centrum geopend. Hierdoor kunnen wij jullie nog beter van dienst zijn.

Maar we zijn er nog niet, ons assortiment op de webshop zal wekelijks worden uitgebreid daar een hoop producten welke wij in de winkel verkopen nog niet op de site staan. Deze zullen met en met bijgevoegd worden. Ook zorgen wij dat we zoveel mogelijk bijblijven met de huidige markt wat betreft nieuwe producten.

 

INTERSPORT MAKADO BEEK: PASSIE VOOR SPORT!

In onze nieuwe winkel van ruim 2000 m2 vindt u een grote keuze aan artikelen van vele sporten.
Bekende merken als Nike, Adidas, Under Armour, Puma, Babolat, Wilson, Head, Dunlop, Sjeng sports, Stanno, Hummel, Jako,Robey, Asics, Brunotti, Protest, Speedo, Lowa, Salomon en Only Play zijn ruimschoots vertegenwoordigd.
Ook voor grotere maten (heren t/m 4XL en dames t/m 52) kunt u bij ons terecht! 

Ons team bestaat uit specialisten, (oud) wedstrijdsporters en trainers waardoor uiteraard veel ervaring en deskundigheid in huis is. Zij denken mee en voorzien u van het juiste advies om nóg meer plezier te halen uit uw sport. 

KeukenHal HEERLEN, uw partner voor uw keuken!

KeukenHal is opgericht in 2006 met een showroom in Heerlen. In 2016 hebben we de vestiging in Roermond geopend. Op 27 april 2018 opende we de deuren van KeukenHal Tilburg. 

Bij KeukenHal profiteert u altijd van de laagste prijs en de hoogste service. Doordat we rechtstreeks inkopen bij de fabriek houden we het ontwerp in eigen hand en de prijzen laag. Bovendien kunnen we op deze manier altijd keukens leveren die aan alle kwaliteitseisen voldoen. Het resultaat: een schitterende keuken met de beste kwaliteit én voor de laagste prijs.

Heeft u eenmaal een idee van hoe de nieuwe keuken moet worden? We helpen u graag verder. Onze deskundige adviseurs staan graag voor u klaar om een ontwerp te maken. We raden u aan om een afspraak te maken, zodat we ruimschoots de tijd voor u kunnen nemen.

Vakmontage Zuid, voor al uw kleine en grote klussen!

 

Sven Paas & Danny Moonen zijn de drijvende krachten achter dit powerfull bedrijf, al jaren staan zij klaar voor uw keukenmontage, leidingwerk, elektra.

Voor uw verbouwing werken zij uw gipsplafonds, eilandplafonds, gips- wanden en ombouwen en werken het af met professioneel stucwerk.

Hét autoverhuurbedrijf in Zuid-Limburg!

 

Wij willen hét autoverhuurbedrijf in Zuid-Limburg zijn waar iedereen graag een auto of bus huurt.

Wij vinden het fantastisch om jou aan geschikt vervoer te helpen.

Je krijgt bij Adrem niet altijd wat je vraagt, maar wat je nodig hebt.

Wij vinden humor belangrijk in ons werk, en lachen graag...

 

Kidszone Fashion & More is dè Kidsfashionsite voor hippe meiden en stoere binken.

De drijvende kracht achter dit Soulevenement, de dame achter Kidszone is Marielle Smeets. Geen onbekende in Hoensbroek, tomeloze inzet voor het Hart van Hoensbroek en alles eromheen.

Heel veel evenementen ervaring met haar winkel op de Kouvenderstraat 77 in het Centrum, Kidzone die op 30 oktober ook nog 5 jaar bestaat.

Hier kunt u ook terecht voor de entreekaarten eind oktober.

 

Amicitia, Partycentrum!

Dit Partycentrum bestaat al tientallen jaren in het centrum van Hoensbroek, voor feesten en partijen is dit de juiste keus. Ze beschikken oven een groot café aan de voorkant met een ruim terras, gaan we de trap op dan komen we terecht in de grote zaal. Hier kunt u terecht voor grote feesten, de Carnavalsdagen, een koffietafel en natuurlijk het spetterende Soulevenement van SoultotheMax op zaterdag 9 december met de 11-koppige Soulband Groove Unlimited, DJ Jos the Soulfreak en Radio DJ Arno Krijnen.