Hoofd en sub sponsoren Gebrook zingt Hollands 25 mei

 

 


 

Sabrina Verspaget, de beste en mooiste makelaar voor uw vakantie woning!

Welkom bij Sabrina Verspaget Makelaardij, waar ik, Sabrina Verspaget, uw gids ben in de wereld van recreatie vastgoed. Mijn passie voor makelaardij gaat verder dan transacties; het draait om het realiseren van dromen en het opbouwen van waardevolle verbindingen.

Met lokale expertise en een persoonlijke benadering bied ik u een unieke combinatie van kennis en zorg. Ik begrijp dat vastgoed meer is dan alleen stenen en muren; het gaat om het creëren van een thuis en het realiseren van uw visie.

Ontdek de kracht van samenwerken met mij en laat mij uw recreatie vastgoeddromen helpen verwezenlijken. Neem vandaag nog contact op en laten we beginnen met het vormgeven van uw toekomstige vakantie huis! 

Boogers Recycling biedt een breed scala aan containers en afzetbakken die geschikt zijn voor verschillende soorten afval. Of het nu gaat om bouw- en sloopafval, groenafval, puin of andere materialen, wij hebben de juiste container voor elke behoefte.

KeukenHal HEERLEN, uw partner voor uw keuken!

KeukenHal is opgericht in 2006 met een showroom in Heerlen. In 2016 hebben we de vestiging in Roermond geopend. Op 27 april 2018 opende we de deuren van KeukenHal Tilburg. 

Bij KeukenHal profiteert u altijd van de laagste prijs en de hoogste service. Doordat we rechtstreeks inkopen bij de fabriek houden we het ontwerp in eigen hand en de prijzen laag. Bovendien kunnen we op deze manier altijd keukens leveren die aan alle kwaliteitseisen voldoen. Het resultaat: een schitterende keuken met de beste kwaliteit én voor de laagste prijs.

Heeft u eenmaal een idee van hoe de nieuwe keuken moet worden? We helpen u graag verder. Onze deskundige adviseurs staan graag voor u klaar om een ontwerp te maken. We raden u aan om een afspraak te maken, zodat we ruimschoots de tijd voor u kunnen nemen.

Al sinds 1932 een begrip in Fietsenland!

Opa Willem Rekers kwam in 1930 vanuit Drenthe, naar Hoensbroek. Hij begon na eerst 2 jaar werkzaam te zijn geweest bij een andere rijwielzaak, zijn eigen bedrijfje in een schuurtje aan de Kouvenderstraat te Hoensbroek. Willem kreeg 4 zonen en 2 dochters. Jan, een van de vier zonen, heeft 45 jaar lang samen met zijn vrouw Annie, het tweewielerbedrijf in Hoensbroek gerund. Nadat Jan 65 jaar werd, heeft zijn schoonzoon Stanley, die ook al 16 jaar meedraaide in het bedrijf, en zijn dochter Yolanda, samen de zaak overgenomen. Weer een jaar later is Giovanni toegetreden, de andere schoonzoon. Het drietal doet hun best om het bedrijf nog lang te laten voortbestaan.

Hét autoverhuurbedrijf in Zuid-Limburg!

 

Wij willen hét autoverhuurbedrijf in Zuid-Limburg zijn waar iedereen graag een auto of bus huurt.

Wij vinden het fantastisch om jou aan geschikt vervoer te helpen.

Je krijgt bij Adrem niet altijd wat je vraagt, maar wat je nodig hebt.

Wij vinden humor belangrijk in ons werk, en lachen graag...

 

Kidszone Fashion & More is dè Kidsfashionsite voor hippe meiden en stoere binken.

De drijvende kracht achter dit Soulevenement, de dame achter Kidszone is Marielle Smeets. Geen onbekende in Hoensbroek, tomeloze inzet voor het Hart van Hoensbroek en alles eromheen.

Heel veel evenementen ervaring met haar winkel op de Kouvenderstraat 77 in het Centrum, Kidzone die op 30 oktober ook nog 5 jaar bestaat.

Hier kunt u ook terecht voor de entreekaarten eind oktober.